dimecres, 22 de desembre del 2010

L’entrega de premis de la Lliga compta amb la presencia d’Angel “Pichi” Alonso i Víctor Muñoz

anaabeel*

Angel “Pichi” Alonso i Víctor Muñoz han assistit avui a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de Comunicació de la UAB, en el primer acte de cloenda de la Lliga promoguda pel professor Santiago Tejedor, membre del Athlético Che-Guevara: equip guanyador de la Lliga.
L’acte ha estat presentat per dos alumnes de la Facultat que han rebut al Degà Josep Maria Català, qui ha dedicat unes paraules de felicitació i d’agraïment als guanyadors i als participants de la Lliga pel seu entusiasme i companyerisme.
Els dos convidats especials han intervingut durant uns minuts en la cloenda. “Pichi” Alonso pensa que “la Lliga obre les portes al món del esport i que promou valors de solidaritat, companyerisme, motivació...”.Víctor Muñoz s’ha mostrat més tímid durant l’acte.
Per acabar la sessió s’ha dut a terme l’entrega de premis. Jesua Sànchez del Athletico Che-Guevara ha sigut galardonat com a màxim golejador de la Lliga. L’equip de Las Campiñones també han rebut un premi “per ser l’equip que millor demostra que el futbol no és només cosa d’homes”, com a dit la seva representant. El Recreativo de Juerga ha guanyat el premi al millor Weblog i per últim, El Athlético Che-Guevara ha sigut reconegut com l’equip guanyador de la Lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada